Hosting

Voor klanten die via Webbify een website laten bouwen, bied ik ook hosting aan. Webbify biedt hosting met gegarandeerd voldoende schijfruimte voor je website en ongelimiteerd dataverkeer. Ook implementeer ik voor je een G-suite, als je dat wilt. Maar natuurlijk ga ik nog een stapje verder. Hier een ellenlang verhaal over wat ik allemaal nog meer doe voor jouw hosting:

Halfjaarlijkse check

Elk half jaar check ik met jou je website. Ik loop door de website en bekijk even of alles nog recht staat, of je nog tevreden bent met beeld en of er geen gekke verspringingen zijn bijvoorbeeld. Wanneer er dingen zijn die niet meer kloppen met de oplevering, dan los ik dat op. Daar krijg je geen extra factuur voor. Wil je andere aanpassingen of nieuwe toevoegingen aan je website of content, dan krijg je een offerte. In andere woorden, iemand zit je een keer per half jaar even achter de broek om te checken of die site nog wel snor zit. Fijn toch.

Back-up

In overleg met jou - dat ligt aan hoe vaak je iets toevoegt aan je site - maak ook ik periodiek een back-up van je site. Ik bewaar daarbij zorgvuldig je eigen template-code, zodat ook de vormgeving niet zomaar verloren gaat.

Bescherming tegen hacken

Ik bouw een site waarbij hacken haast onmogelijk is. Het is namelijk een 'flat-file CMS'. Maar het blijft het wereldwijde web, grillig en nooit 100 procent voorspelbaar. Daarom geef ik bij de hosting bescherming tegen hacken. Mocht je site gehackt worden dan zet ik kosteloos voor jou de laatst opgeslagen versie voor je neer. Let op: hackbescherming kun je alleen krijgen met een sterk gegenereerd wachtwoord.

Updates

Ik houd de updates bij. Zelf kun je gemakkelijk je website back-uppen en updaten, maar ik houd daarbij ook even in de gaten dat je de laatste versie hebt van sliders, Google Maps en plug-ins.

Prijs

10 euro per maand. Niet duurder dan normale hosting dus voor particulieren, en dat met zoveel extra’s! Hoera!


Benieuwd naar wat Webbify voor jou kan betekenen of wil je met Webbify samenwerken? Ik hoor graag van je! Mijn e-mailadres is hallo@webbify.nl. Bellen kan ook: stuur een e-mail met je telefoonnummer en een gewenst tijdstip, dan bel ik!