Werkwijze

Webbify blinkt uit in het ontwikkelen van ultratoffe, snelle en technisch goede websites. Door samen met jou te bepalen wat je wensen zijn, creëer ik een unieke online aanwezigheid voor jou of je bedrijf. Naast websites bouwt Webbify ook webappliaties: van prototypes tot aan interactieve apps. Ook neem ik de volledige hosting uit handen, zodat jij er geen omkijken naar hebt. Staat wat je zoekt er niet tussen of wil je graag samenwerken? Ik sta altijd open voor spannende, nieuwe uitdagingen.

Webbify's werkwijze

De meeste websites worden gebouwd in deze volgorde.

Gesprek

Allereerst ga ik met jou in gesprek over wie je bent of wat je bedrijf is. Wat is er nodig op je website en wat niet? Wie vallen er onder je doelgroep en hoe bereiken we deze het beste? Samen vinden de antwoorden op deze vragen.

Ontwerp

Na het gesprek ga ik aan de slag met het ontwerpen van de website. Je krijgt een aantal feedback-ronden waarin je aan kan geven wat er eventueel veranderd moet worden.

Ontwikkeling

Als er duidelijk is wat er gebouwd moet worden, ga ik aan de slag. Webbify werkt volgens de scrum-methode; wat betekent dat ik elke week wat oplever. Jij kan dan meteen testen of het werkt en je feedback geven.

Hosting

Eventueel verzorgt Webbify ook de hosting voor je. Ik zorg ervoor dat je website veilig online staat en blijft staan. Ook worden er wekelijks back-ups gemaakt zodat je nooit wat kwijtraakt.

Websites

Webbify maakt innovatieve websites op maat, en voor elk budget. Samen bekijken we wat jij mooi vindt en wat je budget is, en daarna gaat Webbify voor je aan de slag. Websites zijn gebaseerd op Grav CMS, een modern open-source "flat-file" Content Management Systeem. Het is supersnel, werkt eenvoudig en biedt enorm veel mogelijkheden. Voor kleinere budgetten installeer ik een WordPress thema en pas deze voor je aan passend bij jou of je bedrijf.

Webapplicaties

Reserveringssystemen, administratie-tools en zelfs een webapp om de score bij te houden van een potje tafeltennis in de kantine, ik heb overal met evenveel liefde en enthousiasme aan gewerkt. Webbify werkt volgens de scrum-methodiek en levert af in kleine stukken. Ook denk ik met je mee over de tool, zodat we niet alleen bouwen naar een slim idee, maar ook naar een slimme uitvoering.


Benieuwd naar wat Webbify voor jou kan betekenen of wil je met Webbify samenwerken? Ik hoor graag van je! Mijn e-mailadres is hallo@webbify.nl. Bellen kan ook: stuur een e-mail met je telefoonnummer en een gewenst tijdstip, dan bel ik!