Terra Cacti

Terra Cacti is een strategisch tekstbureau, met een klein budget. Daarom stelde Webbify voor een Wordpress-template te gebruiken en te personaliseren. Webbify heeft vervolgens het door Terra Cacti gekozen thema, afkomstig van CodeStag, geïnstalleerd en waar nodig aangepast. Binnen no-time was de website af en kon het vrolijke tekstbureau aan de slag.

Terra Cacti op desktop

Doel

Het hoofdzakelijke doel van de website is om een duidelijk overzicht te geven van het portfolio van Terra Cacti en de diensten die aangeboden worden. Terra Cacti heeft een klein budget, waar rekening mee gehouden moest worden. Er werd gekozen voor een WordPress template van Codestag, om deze vervolgens aan te passen aan de wensen van Terra Cacti.

Terra Cacti op iPad

Resultaat

Op de homepagina van Terra Cacti komt een deel van het portfolio duidelijk naar voren in de vorm van een groot raster. Door op de afbeeldingen te klikken, gaat de gebruiker naar de volledige uitleg van het portfolio item. De portfolio items zijn eenvoudig te bewerken via de back-end van WordPress.

Webbify zorgde voor de installatie van WordPress en het Codestag thema. Vervolgens is samen met Terra Cacti de gewenste layout afgesproken die daarna is gerealiseerd. Webbify gaf als laatst uitleg over hoe de pagina's en portfolio items aan te passen.

Robert voert niet zomaar zijn werk uit, maar denkt met je mee over de indeling. En hij is bijzonder snel in zijn werk. Ik ben heel blij met mijn website.

Anneke Kortleve | Terra Cacti
Bekijk website